REGENWATER

TECHNIEKEN

VOOR TUIN

Plubo regenzuil

EcoPlubo

Plubo tuinpaal

VOOR HUIS

Plubo voorfilters

Plubo regenwaterfilters

Tankbescherming

Betonnen tanks

Kunststoffen tanks

Besturingssystemen

Waterclear filter

VOOR BEDRIJF

 

- under construction -

ECOPLUBO

Opslagsysteem voor regenwater

Plaats de Ecoplubo® bij u thuis en gebruik regenwater. De Ecoplubo® is ecologisch, esthetisch en heel eenvoudig te installeren. Regenwater is een natuurlijke bron van oligo-elementen, die heel belangrijk zijn bij de groei van uw bloemen en planten in de tuin. Ook uw bloemen en planten binnenshuis blijven veel langer mooi als u ze voedt met regenwater. Bovendien is regenwater zacht water dat noch kalk, noch nitraten bevat. Het ideale water dus om uw wagen te wassen of uw huis te reinigen.

 

Beschikbare modellen

Model

Volume

Diameter

Hoogte

Gewicht

EP600

600 L

800 mm

1500 mm

32 kg

EP800

800 L

800 mm

1900 mm

42 kg

 

Aftappunt

Het aftappunt bevindt zich onderaan het reservoir. Hierdoor kan de Ecoplubo® tot op de bodem geledigd worden en kunt u beschikken over het volledige volume. Het aftappunt wordt verbonden met een kraan die in de hoogte regelbaar is.

 

Aansluiting

Het reservoir wordt zo dicht mogelijk geplaatst bij een regenafvoer. In de regenafvoer wordt een regenautomaat (optie) gemonteerd die het water naar de Ecoplubo® zal afl eiden. Zodra het reservoir vol is, loopt het overtollige water naar de riool. Er bestaan verschillende types van regenautomaten, al dan niet met winterstand en ingebouwde fi lter.

 

Veiligheid

De regenton is bovenaan afgesloten door een deksel met een diameter van 120 mm. Deze geringe diameter is speciaal gekozen opdat kinderen niet in de regenton zouden kunnen vallen. Toch is de opening voldoende om deze te kunnen reinigen met een hoge drukreiniger.

 

Tuinslang

De design van de Ecoplubo® is doordacht. Naar keuze kunt u links of rechts een tuinslang oprollen, die u kan gebruiken om de tuin te sproeien. Desgevallend kunt u bovenop de regenton een zelfaanzuigende elektrische pomp plaatsen die het water onder druk zal brengen.

 

Vorstbestendig materiaal

De Ecoplubo® is vervaardigd uit heel sterk en schokbestendig polyethyleen dat behandeld is tegen het zonlicht. Heel belangrijk is dat het reservoir bestand is tegen vorst en in de winter niet moet worden geledigd. Hierdoor onderscheidt de Ecoplubo® zich van alle vergelijkbare producten.

 

 

PLUBO bvba

home

bedrijfsprofiel

downloads

contact

 

verdelers gezocht

Plubo bvba, Handzameplein 15, 8610 Kortemark, Belgium Tel: +32 (0)473 511 706

© 2008 Plubo